Coca fina de ceba amb ventresca de tonyina

Coca fina de ceba amb ventresca de tonyina

Recepta de coca de ventresca de tonyina i ceba. Exquisida!

Dificultat Mitja
50 min
Entrant
320 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la ventresca en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Posa la ceba directament congelada en una paella amb 2 cullerades d'oli i cuina-la a foc suau, remenant de tant en tant, durant 30 minuts.

 

Deixa descongelar la pasta de full a temperatura ambient. Talla cada làmina per la meitat per la part llarga i estén-les delicadament sobre una superfície llisa enfarinada amb l'ajut d'un corró.

 

Col·loca les làmines de pasta de full sobre una safata de forn coberta amb paper de forn, punxa-les amb una forquilla i col·loca a sobre una altra safata refractària perquè no s'inflin. Cuina-les al forn, preescalfat a 220°, durant uns 10-12 minuts fins que es daurin.

 

Escalfa bé una planxa, unta-la amb oli i cuina-hi la ventresca un minut per cada costat. Retira-la i talla-la en làmines fines.

 

Cobreix les làmines de pasta de full amb una mica de tomàquet fregit i ceba i col·loca la ventresca a sobre de manera ordenada. Empolvora-ho amb la sal i condimenta-ho amb una mica de paté d'olives.

 

Cuina Coca fina de ceba amb ventresca de tonyina amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat