Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escalivada amb ventresca de tonyina
Descongela les safates d’escalivada a la nevera el dia anterior o al microones. Per altra banda, descongela la ventresca de tonyina en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Talla el pebrot i l’albergínia de l’escalivada a tires i amaneix-les amb sal, pebre negre, oli, un raig de vinagre balsàmic i les dosis d’all i julivert prèviament descongelades. Reserva-ho en un lloc fresc.
Posa una paella al foc amb una mica d’oli; quan estigui calent daura les ventresques per cada costat fins que agafin color i retira-les del foc; acaba-les de cuinar en el forn amb un raig d’oli a 180º C durant 10 minuts.
Separa les làmines de la ventresca, reserva-les i afegeix-hi una mica d’oli. Finalment, posa l’escalivada en un plat i col-loca també les làmines de ventresca.
Que fàcil que és menjar bé