Ventresca de tonyina amb tomàquet al pesto

Ventresca de tonyina amb tomàquet al pesto

Recepta de ventresca de tonyina amb salsa de pesto de tomàquet.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
560 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   50 g de parmesà ratllat
  • •   El suc de mitja llimona
  • •   50 ml d’oli d’oliva
  • •   Sal i pebre

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la ventresca de tonyina a la nevera en un colador o en un recipient amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Posa el tomàquet amb 40 ml d'oli (4 cullerades soperes), en un recipient a foc molt baix durant 10 minuts, sense que comenci a fregir-se.

 

Mentrestant, cou la ventresca a la planxa amb una mica d'oli durant uns quants minuts i salpebra-la en donar-li la volta. Si vols que quedi més tendra, no deixis que es cogui totalment de l'interior.

 

Cola el tomàquet i passa per la batedora l'oli juntament amb l'alfàbrega i l'all, directament congelat, els pinyons, el suc de llimona, el parmesà i una mica de sal i pebre. Si la salsa queda massa espessa, sempre pots afegir-hi una mica d'aigua.

 

Barreja la salsa amb el tomàquet i posa-ho per sobre el peix, un cop aquest estigui cuit,

 

Cuina Ventresca de tonyina amb tomàquet al pesto amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!