Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ventresca de tonyina amb tomàquet al pesto
Deixa descongelar la ventresca de tonyina a la nevera en un colador o en un recipient amb reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Posa el tomàquet amb 40 ml d'oli (4 cullerades soperes), en un recipient a foc molt baix durant 10 minuts, sense que comenci a fregir-se.
Mentrestant, cou la ventresca a la planxa amb una mica d'oli durant uns quants minuts i salpebra-la en donar-li la volta. Si vols que quedi més tendra, no deixis que es cogui totalment de l'interior.
Cola el tomàquet i passa per la batedora l'oli juntament amb l'alfàbrega i l'all, directament congelat, els pinyons, el suc de llimona, el parmesà i una mica de sal i pebre. Si la salsa queda massa espessa, sempre pots afegir-hi una mica d'aigua.
Barreja la salsa amb el tomàquet i posa-ho per sobre el peix, un cop aquest estigui cuit,
Que fàcil que és menjar bé