Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sardines a la navarresa
Deixa descongelar les sardines en un colador o sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Un cop descongelades, treu el cap i la tripa i salpebre-les.
Per altra banda, barreja la ceba amb les dosis d'all i julivert descongelades, la farina de pa torrat, l'orenga, el pebre vermell dolç i una mica de sal i pebre.
En una cassola de fang apta per al forn, posa-hi una capa de sardines, afegeix-hi una part de la barreja feta amb la ceba i, finalment, afegeix-hi un raig d'oli. Torna a fer aquesta operació per cada capa de sardines que hi posis.
Posa la cassola al forn, prèviament calent a 180ºC, durant 20 minuts i serveix les sardines a taula amb la mateixa cassola.
Que fàcil que és menjar bé