Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Caella adobada amb espinacs
Deixa descongelar la caella en un recipient amb reixeta o en un colador perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Descongela també els espinacs en un recipient amb reixeta a la nevera o, per anar més ràpid, al microones amb el programa de descongelació.
Talla la caella en daus grossos, d’uns 2 cm., i posa’ls en un bol, juntament amb el vi blanc, vinagre, sal, pebre, una mica de comí en pols, pebre vermell dolç i orenga. Deixa-ho macerar una hora.
En una paella amb una mica d’oli afegeix la dosi d’all directament congelada i, quan sigui daurat, afegeix-hi la farina i, a poc a poc, la llet bullent.
Un cop tinguis la salsa a punt, aboca-hi els espinacs i deixa’ls coure uns 5 minuts; salpebre-ho. D’altra banda, escorre la caella i fregeix-la amb oli ben calent.
Disposa els espinacs al plat i col-loca a sobre un trossos de caella.
Que fàcil que és menjar bé