Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Peixets a la bilbaïna amb bolets saltats
Descongela els peixets traient-los del congelador 15 minuts abans de començar a cuinar. Col.loca’ls sobre un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i afegeix-hi els bolets directament congelats. Salta’ls a foc fort fins que siguin tendres, afegeix-hi una mica de sal i reserva’ls.
Sala els peixets, passa’ls per la farina per a fregits i fregeix-los en oli ben calent fins que agafin un color daurat.
Per preparar la salsa bilbaïna, escalfa una mica d’oli amb el bitxo, dues dosis d’all i el julivert directament congelats, fins que l’all agafi color. Després, retira-ho del foc i afegeix-hi el rajolí de vinagre.
Posa els bolets en un plat, empolvora per sobre amb els peixets i ruixa’ls amb la salsa bilbaïna.
Que fàcil que és menjar bé