Panga amb salsa de mostassa Ancienne

Panga amb salsa de mostassa Ancienne

Peix arrebossat amb salsa de mostassa en gra.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   20 g (una cullerada) de mostassa Ancienne
  • •   100 ml de vi blanc
  • •   150 ml de nata líquida
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el peix en una safata amb reixeta o en un colador perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Un cop descongelat, salpebra’l, enfarina’l i, seguidament, fregeix-lo superficialment en una paella amb una mica d’oli. Reserva’l.

 

Al mateix recipient afegeix la ceba directament congelada i deixa-la ofegar, tapada i a foc baix, fins que sigui transparent. Seguidament redueix-hi el vi blanc i afegeix-hi la mostassa i la nata líquida. Torna-hi a posar el peix, salpebra-ho i amb 2 o 3 minuts més de cocció ho tindràs llest.

 

Si vols pots a

Peix arrebossat amb salsa de mostassa en gra.

companyar-ho amb arròs blanc precuit la Sirena.

 

Cuina Panga amb salsa de mostassa Ancienne amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat