Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Panga amb salsa de mostassa Ancienne
Deixa descongelar el peix en una safata amb reixeta o en un colador perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Un cop descongelat, salpebra’l, enfarina’l i, seguidament, fregeix-lo superficialment en una paella amb una mica d’oli. Reserva’l.
Al mateix recipient afegeix la ceba directament congelada i deixa-la ofegar, tapada i a foc baix, fins que sigui transparent. Seguidament redueix-hi el vi blanc i afegeix-hi la mostassa i la nata líquida. Torna-hi a posar el peix, salpebra-ho i amb 2 o 3 minuts més de cocció ho tindràs llest.
Si vols pots a
Peix arrebossat amb salsa de mostassa en gra.
companyar-ho amb arròs blanc precuit la Sirena.
Que fàcil que és menjar bé