Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Limanda gratinada amb allioli sobre juliana verdur
Descongela els filets de limanda a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.
Barreja l’allioli amb la maionesa i la dosi de julivert trossejat directament congelat. Cobreix una safata de forn amb el paper de forn i col-loca-hi a sobre els filets de limanda salpebrats i coberts amb la barreja d’allioli. Introdueix la safata al forn preescalfat a 180ºC durant 10-12 minuts, amb el gratinador encès.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la dosi d’all i la juliana de verdures directament congelada, tingues el foc ben fort fins que la verdura estigui descongelada i després cuina-la a foc mitjà i salpebra-la.
Col-loca la juliana de verdures al fons d’un plat i posa la limanda gratinada a sobre.
Que fàcil que és menjar bé