Limanda gratinada amb allioli sobre juliana verdur

Limanda gratinada amb allioli sobre juliana verdur

Peix al forn amb verdures i salsa d’allioli. Una recepta original i deliciosa!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
465 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Paper per a forn la Sirena
  • •   Pebre negre
  • •   Oli d’oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de limanda a la nevera en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Barreja l’allioli amb la maionesa i la dosi de julivert trossejat directament congelat. Cobreix una safata de forn amb el paper de forn i col-loca-hi a sobre els filets de limanda salpebrats i coberts amb la barreja d’allioli. Introdueix la safata al forn preescalfat a 180ºC durant 10-12 minuts, amb el gratinador encès.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la dosi d’all i la juliana de verdures directament congelada, tingues el foc ben fort fins que la verdura estigui descongelada i després cuina-la a foc mitjà i salpebra-la.

 

Col-loca la juliana de verdures al fons d’un plat i posa la limanda gratinada a sobre.

 

Cuina Limanda gratinada amb allioli sobre juliana verdur amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits