Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Limanda a la meunière de cítrics
Deixa descongelar la limanda sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part i no mullin el producte.
Salpebra i enfarina els filets de peix i fregeix-los amb suficient oli força calent; reserva'ls.
Mentrestant, pela els tres cítrics superficialment, sense emportar-te la part més blanca de la pell i, de la polpa, fes-ne suc. Desfés la mantega i afegeix-hi el suc dels cítrics. Per altra banda, talla les pells a tires ben finetes amb un ganivet i escalda-les perquè perdin la fortor; és a dir, tira per sobre les pells aigua bullent i després escorre-les. Fes aquesta operació tres vegades.
Disposa el peix al plat, afegeix-hi la dosi de julivert a la salsa de mantega i cítrics i banya el peix. Decora-ho amb la pell dels cítrics.
Que fàcil que és menjar bé