Limanda a la meunière de cítrics

Limanda a la meunière de cítrics

Recepta de peix limanda amanit amb salsa de llimona.

Dificultat Mitja
20 min
Segon plat
430 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   60 g de mantega
  • •   1/2 taronja
  • •   1/2 llimona
  • •   1/2 llima dolça
  • •   Farina i oli
  • •   Sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la limanda sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part i no mullin el producte.

 

Salpebra i enfarina els filets de peix i fregeix-los amb suficient oli força calent; reserva'ls.

 

Mentrestant, pela els tres cítrics superficialment, sense emportar-te la part més blanca de la pell i, de la polpa, fes-ne suc. Desfés la mantega i afegeix-hi el suc dels cítrics. Per altra banda, talla les pells a tires ben finetes amb un ganivet i escalda-les perquè perdin la fortor; és a dir, tira per sobre les pells aigua bullent i després escorre-les. Fes aquesta operació tres vegades.

 

Disposa el peix al plat, afegeix-hi la dosi de julivert a la salsa de mantega i cítrics i banya el peix. Decora-ho amb la pell dels cítrics.

 

Cuina Limanda a la meunière de cítrics amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits