Limanda al vapor amb pèsols

Limanda al vapor amb pèsols

Peix al vapor acompanyat de pèsols, una recepta lleugera i fàcil!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
500 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades de tomàquet fregit
  • •   Pebre negre molt
  • •   6 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els filets de limanda en una safata amb reixeta a la nevera.

 

Bull l'aigua de la cassola de vapor, afegeix-hi una culleradeta de sal, col·loca el cistell a sobre amb els pèsols i cuina'ls durant 6 minuts. Retira'ls i, al mateix cistell, col·loca-hi els filets prèviament salats. Si no hi caben cuina'ls en dues tandes. Cou-los durant 3 minuts.

 

Escalfa 4 cullerades d'oli en una paella antiadherent i cuina-hi els “bocaditos” directament congelats fins que es daurin. També els pots cuinar al forn.

 

Col·loca dos filets de limanda a cada plat i, al costat, els pèsols i els “bocaditos”. Empolvora-ho tot amb el pebre i ruixa el peix i els pèsols amb l'oli d'oliva restant. Serveix-ho acompanyat de la salsa de tomàquet fregit.

 

Cuina Limanda al vapor amb pèsols amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits