Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Limanda al vapor amb pèsols
Deixa descongelar els filets de limanda en una safata amb reixeta a la nevera.
Bull l'aigua de la cassola de vapor, afegeix-hi una culleradeta de sal, col·loca el cistell a sobre amb els pèsols i cuina'ls durant 6 minuts. Retira'ls i, al mateix cistell, col·loca-hi els filets prèviament salats. Si no hi caben cuina'ls en dues tandes. Cou-los durant 3 minuts.
Escalfa 4 cullerades d'oli en una paella antiadherent i cuina-hi els “bocaditos” directament congelats fins que es daurin. També els pots cuinar al forn.
Col·loca dos filets de limanda a cada plat i, al costat, els pèsols i els “bocaditos”. Empolvora-ho tot amb el pebre i ruixa el peix i els pèsols amb l'oli d'oliva restant. Serveix-ho acompanyat de la salsa de tomàquet fregit.
Que fàcil que és menjar bé