Limanda amb salsa de llimona i anet

Limanda amb salsa de llimona i anet

Recepta de peix amb llimona. Un plat exquisit!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
290 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   600 g de filet de limanda la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   Anet trossejat
  • •   1 llimona grossa
  • •   40 g de mantega
  • •   Farina per a fregits
  • •   Sal, pebre i oli
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els filets de limanda en una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Pela la llimona i aconsegueix una pell ben fina, talla-la ben primeta i escalda-la amb aigua tres vegades.

 

Desfés la mantega a foc baix i afegeix-hi el suc i la pell de la llimona i l'anet.

 

Salpebra el peix, enfarina’l, fregeix-lo amb oli ben calent i reserva’l. Posa el peix al plat i afegeix-hi la salsa per sobre. Pots decorar-ho amb una mica de llimona.

 

Cuina Limanda amb salsa de llimona i anet amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits