Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Trenat de llenguado i salmó amb salsa
Deixa descongelar el llenguado y el salmó dins un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin apart.
Extreu els 4 filets de cada llenguado i talla el llom de salmó a tires llargues. Trena cada filet de llenguado amb una tira de salmó.
Mentrestant, bull el cap i les espines del llenguado amb una mica d'aigua durant 15 minuts, fins a obtenir un fumet suau. Cola'l i passa'l per la batedora junt amb les avellanes, els rovells i el suc d'una mandarina. Cou-ho a foc suau fins que s'espesseixi i rectifica de sal i pebre.
Col-loca les trenes salpebrades sobre una safata amb una mica d'oli i cou-les durant 5 minuts al forn, prèviament escalfat a 180º C.
Esgrilla la resta de mandarines i glasseja els grills, és a dir, cou-los poca estona amb una mica de mantega i sucre.
Finalment, disposa una mica de salsa al plat, les trenes de peix a sobre i decora-ho amb una miqueta més de salsa i els grills de mandarina glassejats.
Que fàcil que és menjar bé