Trenat de llenguado i salmó amb salsa

Trenat de llenguado i salmó amb salsa

Recepta de llenguado i salmó amb salsa de mandarina.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
480 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   2 rovells d’ou
  • •   100 g d’avellanes torrades sense pell
  • •   4 mandarines
  • •   Mantega
  • •   Sucre
  • •   Oli d’oliva i sal
  • •   Pebre blanc
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el llenguado y el salmó dins un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin apart.

 

Extreu els 4 filets de cada llenguado i talla el llom de salmó a tires llargues. Trena cada filet de llenguado amb una tira de salmó.

 

Mentrestant, bull el cap i les espines del llenguado amb una mica d'aigua durant 15 minuts, fins a obtenir un fumet suau. Cola'l i passa'l per la batedora junt amb les avellanes, els rovells i el suc d'una mandarina. Cou-ho a foc suau fins que s'espesseixi i rectifica de sal i pebre.

 

Col-loca les trenes salpebrades sobre una safata amb una mica d'oli i cou-les durant 5 minuts al forn, prèviament escalfat a 180º C.

 

Esgrilla la resta de mandarines i glasseja els grills, és a dir, cou-los poca estona amb una mica de mantega i sucre.

 

Finalment, disposa una mica de salsa al plat, les trenes de peix a sobre i decora-ho amb una miqueta més de salsa i els grills de mandarina glassejats.

 

Cuina Trenat de llenguado i salmó amb salsa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat