Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llenguado amb xampinyons i pernil
Descongela els llenguados en un recipient amb reixeta a la nevera. Retira la pell dels llenguados, començant per la cua.
Posa 2 talls de pernil sobre paper de cuina en un plat. Introdueix-los al microones a màxima potència durant uns segons fins que quedin cruixents. Després trenca'ls en trossets i reserva'ls. El pernil també es pot assecar al forn.
Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi els xampinyons i la dosi d'all. Quan els xampinyons siguin tendres afegeix-hi la dosi de julivert directament congelada i un rajolí de vi blanc, deixant que redueixi. Salpebra els xampinyons i retira'ls del foc.
Passa els llenguados salpebrats pel preparat per a fregits i fregeix-los fins que agafin un color daurat. Acompanya els llenguados amb els xampinyons i empolvora el plat amb els cruixents de pernil.
Que fàcil que és menjar bé