Llenguado amb xampinyons i pernil

Llenguado amb xampinyons i pernil

Llenguado amb xampinyons i pernil

Recepta de llenguado amb un toc original: cruixent de pernil.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
397 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llenguados en un recipient amb reixeta a la nevera. Retira la pell dels llenguados, començant per la cua.

 

Posa 2 talls de pernil sobre paper de cuina en un plat. Introdueix-los al microones a màxima potència durant uns segons fins que quedin cruixents. Després trenca'ls en trossets i reserva'ls. El pernil també es pot assecar al forn.

 

Escalfa una paella a foc fort amb una mica d'oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi els xampinyons i la dosi d'all. Quan els xampinyons siguin tendres afegeix-hi la dosi de julivert directament congelada i un rajolí de vi blanc, deixant que redueixi. Salpebra els xampinyons i retira'ls del foc.

 

Passa els llenguados salpebrats pel preparat per a fregits i fregeix-los fins que agafin un color daurat. Acompanya els llenguados amb els xampinyons i empolvora el plat amb els cruixents de pernil.

 

Cuina Llenguado amb xampinyons i pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits