Filets de lluç empanat

Filets de lluç empanat

Descripció

Deliciosos filets de lluç en tempura elaborats amb lluç de l’Atlàntic seleccionat. Un àpat a punt en pocs minuts.

Més detalls

Avantatge nutricional

És aconsellable menjar peix de 2 a 3 cops per setmana, ja que aporta algunes vitamines i minerals que no aporta la carn.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Bossa 400 g

1kg=8,23 €

3,29 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Sense descongelar, fregir en oli molt calent (180/190ºC), durant 3-4 minuts. Per tal que la temperatura de l’oli no disminueixi, fregir poques unitats cada vegada.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

FILETS DE LLUÇ EMPANATS. Ingredients: Lluç argentí (Merluccius hubbsi) (70%), farina de blat, aigua, midó de blat de moro, antioxidant (E-330), llevat, sal i espècies (paprika, cúrcuma). Conté peix i gluten. Ocasionalment pot contenir traces de mol·luscs, crustacis i ou.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però al tractar-se d’un filet pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 195 kcal/818 kj; Greixos: 9,6 g (dels quals, Saturats: 1,6 g); Hidrats de Carboni: 16 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 11,3 g; Sal: 0,48 g.

Origen

Lluç capturat a l’Atlàntic Sud-oest, FAO 41.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament.

Format

Caixa 400 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5725

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!