San Jacobo

San Jacobo

Bossa 4 u 320 g
1,25 €

1kg =3,91 €

UDS

Descripció

El típic “san jacobo”, de york i cremós formatge recobert d’un empanat fi i cruixent, a punt per fregir. Ara, SENSE oli de palma. Acompanya’l amb un saltat de verdures o bé hortalisses i tindràs un plat complet i fàcil de preparar. L’envàs conté 4 unitats.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Fregidora/paella: Fregeix el producte directament congelat en la fregidora o en la paella amb força oli ben calent (180ºC) durant aproximadament 3-3,5 minuts i en petites quantitats.

Conservació 

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

SAN JACOBOS. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Embotit de magre de porc (39%) [magre de porc, aigua, fècula de patata, sal, proteïna de SOIA, proteïnes de la LLET, dextrosa de blat de moro, aromes, estabilitzants (difosfats, carragahen), conservador (nitrit sòdic) i antioxidant (eritorbat sòdic), pa ratllat [farina de BLAT (GLUTEN), aigua, sal, oli d'oliva, i llevat], aigua, preparat lacti a base de FORMATGE (13%) [aigua, FORMATGE (22%), LLET sencera en pols, midó modificat, midó, sals de fos (fosfats de sodi, polifosfats), estabilitzant (goma xantana), aroma, sal i conservador (sorbat de potassi)], farina de BLAT (GLUTEN), midó de blat de moro, sal i espessidor (goma guar). Pot contenir traces de MOSTASSA i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 177 kcal/746 kj; Greixos: 3,2 g (dels quals, Saturats: 1,3 g); Hidrats de Carboni: 28,6 g (dels quals, Sucres: 5 g); Fibra; 1,5 g; Proteïnes: 7,6 g; Sal: 2,1 g.

Format

Bossa 320 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2356

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits