Varetes de lluç

Varetes de lluç

Descripció

Filet de lluç sense pell ni espines tallat en forma de vareta i forrat amb un saborós empanat. Tu només hauràs de fregir-lo.

Més detalls

Avantatge nutricional

Una gran idea per fer que els més petits mengin peix d'una forma diferent. Els encantarà!

Formats I Preus
Quantitat UDS

Caixa 300 g

1kg=6,63 €

1,99 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Fregidora o paella: Fregeix el producte directament congelat a la fregidora o a la paella amb abundant oli calent (180ºC) aproximadament durant 2,5-3 minuts.

Forn: Preescalfa el forn fins arribar als 200ºC. Posa el producte, directament congelat, en una safata de forn a mitja altura. Escalfa’l aproximadament durant 7-9 minuts per cada costat. Si el forn és d’aire redueix uns minuts.

Conservació:  En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

4-5 unitats

Truc

Fregeix-los en oli d'oliva, que aguanta millor la temperatura, i podràs reutilitzar aquest oli un parell de cops més. A més, així aconseguiràs que no es desprengui l'empanat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

VARETES DE LLUÇ DEL PERÚ EMPANADES I PREFREGIDES. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: filetes de lluç del Perú (65%), farina de blat, aigua, oli de gira-sol, midó, sal, llevat, espècies.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 179,5 Qcal/ 753 Qj; Proteïnes: 12,5 g; Hidrats de Carboni: 15 g; Greixos: 7,5 g.

Format

Caixa 300 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5756

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!