Cues arrebossades

Cues arrebossades

Bossa 200 g
2,99 €

1kg =14,95 €

UDS

Descripció

Tasta la nova recepta de cuetes de llagostins recobertes d'un esponjós, cruixent i fi arrebossat. Ofereix-les en els teus aperitius i aconseguiràs impressionar a tots.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament el producte. Per a la seva degustació òptima es recomana la preparació en la fregidora o paella.

Fregidora/Paella: Fregeix directament el producte congelat en la fregidora o en la paella amb abundant oli calent (180°C) aproximadament durant 3-3,5 minuts i en petites quantitats.

Fregidora d’aire: Preescalfa la fregidora a 200ºC, col·loca les cues arrebossades i cuina durant uns 12minuts. Deixa reposar 1 minut i serveix. 

Forn: Pre-escalfa el forn fins a arribar a 200°C. Col·loca el producte directament congelat en una safata de forn a mitjana altura. Escalfa aproximadament durant 14-16 minuts, girant el producte a mitja cocció. Si el forn és d'aire redueix uns minuts.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

CUES DE LLAGOSTINS ARREBOSSADES. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Arrebossat (56%) [aigua, farina de BLAT, farina de blat de moro, oli de gira-sol, sal, gasificants (difosfats, polifosfats), colorants (riboflavina, carotens), cues de LLAGOSTINS (CRUSTACI) (44%) [cues de LLAGOSTINS, sal, conservador (metabiSULFIT sòdic)]. Pot contenir traces d’OU, PEIX, SOJA, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 186 kcal/780 kj; Greixos: 6,9 g (dels quals, Saturats: 0,8 g); Hidrats de Carboni: 21 g (dels quals, Sucres: 0,7 g); Fibra: 1 g; Proteïnes: 9,4 g; Sal: 2 g.

Format

Bossa 200 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2926

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits