Anelles de ceba empanades

Anelles de ceba empanades

Bossa 300 g
1,39 €

1kg =4,63 €

UDS

Descripció

Cruixents anelles de ceba amb un saborós empanat, llestes per fregir o cuinar al forn.

Més detalls

Avantatge nutricional

Has de fregir amb abundant oli ben calent (però no fumejant) perquè no et quedin oliosos.

QUIERO SER DEL CLUB

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Paella o fregidora: Fregiu el producte directament congelat a la fregidora o a la paella amb força oli ben calent (180ºC) durant aproximadament 2-3 minuts i en petites quantitats.

Forn: Preescalfeu el forn a 200ºC. Retireu l’embolcall i col·loqueu el producte directament congelat a la safata del forn, a mitja altura. Escalfeu-ho durant aproximadament 14-16 minuts i tombeu-ho a mitja cocció. Si el forn és d’aire, reduïu uns minuts.

Conservació:  En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

140 g

Truc

Utilitza'ls per acompanyar plats de carn o peix a la planxa. Li donaran el toc que els hi falta.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

ANELLES DE CEBA TEXTURITZADES, EMPANADES I PREFREGIDES. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Ceba (53%), farina de blat, oli de gira-sol, aigua, alginat sòdic, sal, llevat, sucre, extracte de pebre vermell.

 

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 257 kcal/1075 kj; Greixos: 13 g (dels quals, Saturats: 2,2 g); Hidrats de Carboni: 30 g (dels quals, Sucres: 5,4 g); Proteïnes: 3,9 g; Sal: 0,07 g.

Format

Bossa 300 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2543

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!