Delícies de camembert Premium

Delícies de camembert Premium

Bossa 4 u 180 g
3,99 €

1kg=22,17 €

UDS

Descripció

Petites porcions de cremós formatge Camembert recobertes d'un cruixent empanat. Una delícia irresistible.

Més detalls

Avantatge nutricional

Inclou formatge, que aporta calci al teu organisme ajudant a reforçar els teus ossos. 

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Fregidora o paella: Fregiu directament el producte congelat a la fregidora o a la paella amb abundant oli calent (180ºC) aproximadament durant 3,5-4 minuts. Per degustar el producte i obtenir el millor resultat, deixeu-lo reposar uns 2 minuts en un paper absorbent.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

2 unitats

Truc

Utilitza'ls per acompanyar les teves amanides i gaudeix del contrast i del seu exquisit sabor. 

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

FORMATGE CAMEMBERT EMPANAT. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Formatge camembert (60%), farina de blat, oli de gira-sol, aigua, midó de blat de moro, sal, gluten de blat, llevat, sal, oli d’oliva, gasificants (difosfats, carbonat àcid de sodi), espessidor (goma de guar). Pot contenir traces d’ou, peix, mol.luscs i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 380 Qcal/1579 Qj; Greixos: 29 g (dels quals, Saturats: 12 g); Hidrats de Carboni: 16 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 13 g; Sal: 1,4 g.

Format

Bossa 180 g 

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2222

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!