Lluç empanat MSC amb ou

Lluç empanat MSC amb ou

Bossa 340 g
4,49 €

1kg =13,21 €

UDS

Descripció

Suaus i cruixents filets de lluç sense pell amb un tendre arrebossat amb ou i a punt per cuinar. Són de fàcil preparació, els pots fer a la fregidora o en el forn. Resulten ideals pels nens.

 

Producte elaborat amb certificat de sostenibilitat MSC.

 

 

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació


MICROONES: No cal descongelar els filets. Introduir els filets en el microones en un plat adequat. Cuinar a 800W durant el temps recomanat: 1 filet durant 2 minuts, 2 o 3 filets durant 3 minuts i mig, 4 filets durant 5 minuts. Retirar el plat del microones i deixar reposar durant 1 minut abans de servir.

FREGIDORA: No cal descongelar. Fregir en abundant oli calent (160-170ºC) durant 3-4 minuts aproximadament, fins que quedin ben daurats.

PAELLA: No cal descongelar. Fregir en abundant oli calent (160-170ºC) durant 3-4 minuts. Dóna’ls-hi la volta a meitat del fregit per formar una cobertura més cruixent. Fregir fins que quedin ben daurats. Suggeriment: Fregir en petites quantitats per no alterar la temperatura de l’oli de fregir.

FORN: Preescalfar el forn a 200ºC. Col.locar els filets, sense descongelar, sobre la safata del forn amb paper de forn. Fornejar a mitja altura, amb escalfor per amunt i avall sense ventilador, durant 13-14 minuts aproximadament.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients:

LLUÇ ARREBOSSAT A L'OU. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE FILET DE LLUÇ. Ingredients: LLUÇ (PEIX) (59%), arrebossat (41%): aigua, farina de BLAT (GLUTEN), OU líquid pasteuritzat (7,5%), pa ratllat [farina de BLAT (GLUTEN), aigua, sal, llevat], oli de gira-sol, sal, dextrosa, gasificants (E-450i, E-500ii), suc de llimona concentrat, LACTOSA, acidulant (E-330) i espessidor (E-417).

Conté GLUTEN, OU, PEIX i LLET. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Tot i que el producte és sense espines, degut al procés manual de filetejat del lluç, ocasionalment pot aparèixer alguna.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 157 kcal/658 kj; Greixos: 4,7 g (dels quals, Saturats: 0,68 g); Hidrats de Carboni: 18,6 g (dels quals, Sucres: 2,9 g); Proteïnes: 10,1 g; Sal: 1,11 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2445

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits