Bunyols bacallà Premium

Bunyols bacallà Premium

Bossa 400 g
3,99 €

1kg=9,98 €

UDS

Descripció

Suau bocada de bacallà aromatitzada amb all i julivert. Un bunyol d'allò més tradicional que et servirà tant d'aperitiu com d'acompanyament al plat principal.

Més detalls

Avantatge nutricional

Aconsegueix que els teus fregits no quedin gens oliosos cuinant-los sempre amb abundant oli ben calent.

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

No cal descongelar prèviament els bunyols.

Fregidora: Fregir en la fregidora o en la paella amb abundant oli calent (180ºC) durant 2 minuts i deixar reposar uns 2 minuts en paper absorbent.

Forn: Preescalfar el forn fins arribar a 200ºC. Posar el producte en la safata del forn a mitja altura. Escalfar durant 8-10 minuts, girant-los a mitja cocció. Si el forn és d’aire, reduir uns minuts.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

BUNYOLS DE BACALLÀ. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: aigua, BACALLÀ (32%), farina de BLAT, oli de gira-sol, midó modificat, clara d’OU en pols, gasificants (difosfats, carbonats), sal, julivert, all. Pot contenir traces de CRUSTACIS, SOJA, LLET i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 178 kcal/746 kj; Greixos: 7,3 g (dels quals, Saturats: 1,2 g); Hidrats de Carboni: 18 g (dels quals, Sucres: 1,6 g); Proteïnes: 8,5 g; Sal: 2,3 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2213

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!