Terrina Mini Strawberry Cheesecake Premium

Terrina Mini Strawberry Cheesecake Premium

Unitat 100 ml
1,79 €

1kg=17,90 €

UDS

Descripció

Terrina de gelat del tradicional pastís de formatge amb una deliciosa salsa de maduixa. El clàssic de sempre ara en mida individual Premium.

Més detalls

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

És aconsellable retirar el producte del congelador aproximadament 5 minuts abans de consumir-lo.

Conservació

Conservar a temperatures inferiors a -18ºC. No congelar de nou una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

GELAT CREMA AMB FORMATGE (8% FORMATGE), SALSA DE MADUIXA (7%) I TROSSETS DE GALETA (7%). Ingredients: NATA pasteuritzada, LLET desnatada en pols rehidratada, LLET condensada desnatada, sucre, rovell d’OU pasteuritzat, LLET pasteuritzada, greixos de coco i karité (en proporció variable), farina de BLAT, xarop de glucosa, puré de maduixa (2,4%), emulgents (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos, carboximetilcel·lulosa sòdica), sal, aroma, estabilitzants (goma de guar, goma de garrofí, pectines, carragàhens), suc de llimona a partir de concentrat, gasificants (carbonats d’amoni, carbonats de sodi), xarop de glucosa i fructosa, extracte de baies de saüc, acidulant (àcid cítric), ferments lactis. Pot contenir traces de CACAUETS, FRUITES DE CLOFOLLA i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 273 kcal/1137 kj; Greixos: 17 g (dels quals, Saturats: 11 g); Hidrats de Carboni: 26 g (dels quals, Sucres: 21 g); Proteïnes: 3,8 g; Sal: 0,34 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

7794

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!