Saltejat d'espinacs amb panses i pinyons

Saltejat d'espinacs amb panses i pinyons

Bossa 400 g
1,99 €

1kg=4,98 €

UDS

Descripció

Saltat d'espinacs acompanyat de panses i pinyons, per acabar de preparar a la paella o al microones.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els espinacs són pobres en calories, greixos i sodi, però ens aporten ferro i vitamina B6 i a més, són rics en fibra, potassi, calci, vitamina A, àcid fòlic i, fins i tot, vitamina C.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Paella: Afegiu el producte directament congelat en una paella amb una mica d'oli ben calent i deixeu-ho coure a foc mitjà-alt durant uns 7 minuts remenant de tant en tant.

Microones: No cal descongelar prèviament el producte. Col·loqueu el producte en un recipient apte per a microones i escalfeu-lo a màxima potència (850 W) durant uns 8 minuts remenant a mitja cocció.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

SALTAT D’ESPINACS AMB PANSES I PINYONS. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Espinacs (73%), aigua, ceba, panses (3%) (panses, oli de gira-sol), pinyons (2%), oli de gira-sol, all, beguda fermentada d'arròs (aigua, arròs), midó de blat, sal, extracte de llevat, espècies.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 87 kcal/361 kj; Greixos: 5 g (dels quals, Saturats: 0,5 g); Hidrats de Carboni: 6,4 g (dels quals, Sucres: 3 g); Proteïnes: 2,9 g; Sal: 0,5 g.

Format

Bossa 400 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3343

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Broquetes de salmó al toc de mel sobre...
    Dificultat Baixa
    25 min
    Primer plat
    640 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!