Escalivada

Escalivada

Descripció

Tradicional plat que combina albergínies i pebrots vermells pelats i escalivats al forn de llenya. Gaudeix d'aquesta elaboració artesanal. Una alternativa a la teva cuina diària.

Més detalls

Avantatge nutricional

Recorda que el pebrot vermell és una bona font de vitamina C i que tant l'albergínia com el pebrot aporten magnesi.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Safata 250 g

1kg=11,96 €

2,99 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en el mateix envàs en el frigorífic. O obrir una mica la tapa (sense retirar-la del tot) i descongelar en el microones (en el programa de descongelació) aproximadament durant 10-12 minuts.

Si es vol calent, no cal descongelar prèviament el producte. Obrir una mica la tapa sense retirar-la del tot i escalfar en el microones a màxima potència (850W), aproximadament durant 3,5-5 minuts. Amanir amb oli d’oliva i sal.

Conservació:  En frigorífic: 24 hores. En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Truc

Pots preparar-la a sobre d'una torrada i afegir-li tonyina o anxoves al teu gust per acabar el plat i fer-lo més elaborat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

PEBROTS VERMELLS I ALBERGÍNIES ESCALIVATS AL FORN. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: pebrot vermell escalivat (60%), albergínia escalivada (40%).


Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 29 kcal/123 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 5,3 g (dels quals, Sucres: 5,2 g); Proteïnes: 1 g; Sal: 0,05 g.

Format

Safata 250 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5856

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Coca d’escalivada i sardines
    Dificultat Mitja
    35 min
    Entrant
    450 kcal
  • Escalivada amb ventresca de tonyina
    Dificultat Mitja
    20 min
    Entrant
    280 kcal
  • Sípia a la planxa amb timbal d' escalivada
    Dificultat Mitja
    20 min
    Primer plat
    270 kcal
  • Terrina d’escalivada
    Dificultat Mitja
    60 min
    Primer plat
    380 kcal
  • Flam d’escalivada
    Dificultat Mitja
    20 min
    Primer plat
    580 kcal
  • Timbal de tàrtar d’escalivada amb...
    Dificultat Baixa
    30 min
    Entrant
    204 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!