Carpaccio de pop Premium

Carpaccio de pop Premium

Pack 50 g
4,79 €

1kg =95,80 €

UDS

Descripció

Saborós pop tallat finíssim que només hauràs de descongelar i amanir al gust.

 

El pots presentar posant unes làmines molt fines de patata cuita, el carpaccio per sobre i amanir-ho amb oli d’oliva, pebre i sal en escames. Empolvora amb pebre vermell. A l’apartat “Mode d’ús” trobaràs altres suggeriments.

 

Més detalls

Avantatge nutricional

Aquest plat t'aporta ferro (ideal per prevenir l'anèmia) i a més és baix en greixos. El resultat és salut a la teva taula.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Posa el producte en un plat i amaneix al gust. Una vegada descongelat, mantenir en refrigeració i consumir en un termini de 24 hores.

Suggeriments:

Posa unes làmines molt primes de patata cuita, el carpaccio per sobre i amaneix-ho amb oli d’oliva, pebre i sal maldon. Empolvora-ho amb pebre vermell.

També pots fer una barreja d’oli d’oliva amb una mica de paté d’olives negres i pintar el carpaccio per sobre. Acompanya-ho amb uns dauets de poma i amaneix-ho amb un rajolí de llimona i sal maldon.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Truc

També pots amanir-ho, per exemple, amb alguna de les següents salses:

Vinagreta d'alvocat i dàtils: Pela l'alvocat, treu el pinyol i passa el fruit pel batedor junt amb oli, sal, pebre i una mica de vinagre suau. A part, tall els dàtils a dauets i afegeix-los-hi. Distribueix la vinagreta per sobre del bacallà una estona abans de servir-lo.

Salsa de tomàquet cru amb panses i pinyons: Ratlla tomàquets ben madurs sense aprofitar-ne la pell. Mentrestant, salta en una paella amb una mica d'oli uns quants pinyons i quan estiguin daurats afegeix-hi les panses. Barreja-ho amb el tomàquet i una mica de sal ipeber. Posa la salsa sobre el carpaccio una estabona abans de servir-lo.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

CARPACCIO DE POP CUIT ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE POP. Ingredients: POP (MOL.LUSC) cuit, sal, llorer. Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 87 kcal/370 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0,3 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,81 g.

Format

Safata 80 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5030

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits