Carpaccio de pop

Carpaccio de pop

Descripció

Saborós pop tallat finíssim que només hauràs de descongelar i amanir al gust.

Més detalls

Avantatge nutricional

Aquest plat t'aporta ferro (ideal per prevenir l'anèmia) i a més és baix en greixos. El resultat és salut a la teva taula.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Caixa 80 g

1kg=43,63 €

3,49 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Posa unes làmines molt primes de patata cuita, el carpaccio per sobre i amaneix-ho amb oli d’oliva, pebre i sal maldon. Empolvora-ho amb pebre vermell.

Fes una barreja d’oli d’oliva amb una mica de paté d’olives negre i pinta el carpaccio. Acompanya-ho amb uns dauets de poma i amaneix-ho amb un rajolí de llimona i sal maldon.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Truc

Pots amanir-ho, per exemple, amb alguna de les següents salses:
Vinagreta d'alvocat i dàtils: Pela l'alvocat, treu el pinyol i passa el fruit pel batedor junt amb oli, sal, pebre i una mica de vinagre suau. A part, tall els dàtils a dauets i afegeix-los-hi. Distribueix la vinagreta per sobre del bacallà una estona abans de servir-lo.

Salsa de tomàquet cru amb panses i pinyons: Ratlla tomàquets ben madurs sense aprofitar-ne la pell. Mentrestant, salta en una paella amb una mica d'oli uns quants pinyons i quan estiguin daurats afegeix-hi les panses. Barreja-ho amb el tomàquet i una mica de sal ipeber. Posa la salsa sobre el carpaccio una estabona abans de servir-lo.
Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CARPACCIO DE POP CUIT ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE POP. Ingredients: Pop cuit (Octopus vulgaris). Pot contenir traces de peix, crustacis i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 69 kcal/292 kj; Greixos: 1 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 1 g (dels quals, Sucres: 1 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 0,72 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Subzona IX: Aigües portugueses-est), Atlàntic Centre-Oriental (FAO 34).

MAPA FAO


Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.



Format

Safata 80 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5030

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!