Carpaccio de bacallà Premium

Només en línia

Carpaccio de bacallà Premium

Pack 80 g
3,49 €

1kg =43,63 €

UDS

Descripció

Bacallà salat i desalat de primera qualitat, d'Islàndia, tallat molt fi. Només hauràs de descongelar-lo i amanir-ho al gust.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les autoritats sanitàries recomanen augmentar el consum de peix per millorar la dieta. Aquí tens una altra forma de menjar-lo, sense pràcticament greixos.

  ¡SUGERENCIA! Ideal para complementar con:
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Posa el carpaccio en un plat i amaneix-lo com més t’agradi.

Suggeriment: Pots amanir-lo amb una mica d’oli d’oliva, olivada negra, pebre negre i sal Maldon. Si es vol, es pot empolvorar amb ametlla torrada trossejada. També es pot amanir amb oli d’oliva, salsa romesco, pebre negre i sal Maldon.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Pots amanir-ho, per exemple, amb alguna de les següents salses:

Vinagreta d'alvocat i dàtils: Pela l'alvocat, treu el pinyol i passa el fruit pel batedor junt amb oli, sal, pebre i una mica de vinagre suau. A part, tall els dàtils a dauets i afegeix-los-hi. Distribueix la vinagreta per sobre del bacallà una estona abans de servir-lo.

Salsa de tomàquet cru amb panses i pinyons: Ratlla tomàquets ben madurs sense aprofitar-ne la pell. Mentrestant, salta en una paella amb una mica d'oli uns quants pinyons i quan estiguin daurats afegeix-hi les panses. Barreja-ho amb el tomàquet i una mica de sal ipeber. Posa la salsa sobre el carpaccio una estabona abans de servir-lo.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CARPACCIO DE BACALLÀ ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE PEIX. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ (83%), aigua, correctiu de l’acidesa (sulfat càlcic), gelificant (alginat sòdic), estabilitzant (difosfats), sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOLS.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 68 kcal/288 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 15 g; Sal: 1,3 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27. Subzona V: Fons d’Islàndia i les Feroe).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.

Format

Caixa 80 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5010

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!