Revoltim de bolets i gambes

Revoltim de bolets i gambes

Bossa 450 g
2,59 €

1kg=5,76 €

UDS

Descripció

Tot el sabor dels bolets en perfecta harmonia amb les gambes. Afegeix ou i tindràs un plat deliciós i fàcil de preparar.

Més detalls

Avantatge nutricional

Els bolets són baixos en calories i contenen fibra. Ajudaran a la teva digestió.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Paella: Cuina el producte directament sense descongelar. Posa oli en una paella i escalfa'l. Afegeix-hi el producte i ofega'l durant 8 minuts. Utilitza'l com a remenat, truita, etc.

Conservació:  En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150 g

Truc

Salta el revoltim i després farceix uns calamars. Finalment li pots afegir una salsa al gust.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BARREJA DE BOLETS CULTIVATS I GAMBES PER A REVOLTIM ULTRACONGELADES. INGREDIENTS: Xampinyó laminat cultivat (50%) (Agaricus bisporus), seta ostra cultivada (30%) (Pleurotus ostreatus), gambes pelades (20%) [gambes, aigua, sal, antioxidant (àcid cítric),estabilitzant (polifosfats), conservador (metabisulfit sòdic)].

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 32 kcal/136 kj; Greixos: 0,6 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0,4 g (dels quals, Sucres: 0,3 g); Proteïnes: 5,6 g; Sal: 0,82 g.

Format

Bossa 450 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2908

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Torrades de revoltim de bolets i gambes
    Dificultat Baixa
    20 min
    Entrant
    330 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!