Sopa de peix La Cocinera

Sopa de peix La Cocinera

Caixa 500 g
4,69 €

1kg =9,38 €

UDS

Descripció

Deliciosa i saborosa sopa de peix amb bocins de lluç i pota, elaborada sense colorants ni conservants. Ideal com a primer plat, fàcil i ràpida de preparar en el microones o bé en cassola. La tindràs a taula en 10 minuts.

 

Conté 4 racions.

 

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Cuinar abans de consumir. 

Microones: Retirar la sopa de la safata i col·locar-la, sense descongelar, en un recipient apte per a microones amb 400 ml (2 gots) d’aigua calenta. Tapar i escalfar durant 10 minuts a 750W*, remenant a mitja cocció.
*El temps pot variar en funció del microones utilitzat.

Cassola: Retirar la sopa de la safata i col·locar-la, sense descongelar, en una cassola amb 400 ml (2 gots) d’aigua. Quan l’aigua bulli, abaixar el foc i escalfar durant 10 minuts, remenant de tant en tant. Si es prefereix una sopa més cremosa, afegir 4 cullerades de nata per cuinar una vegada feta. Seguir escalfant-la a foc suau, només uns minuts, remenant-la constantment fins que quedi ben barrejada.

Conservació

En el congelador a -18ºC: veure data de consum preferent. Per a conservar les propietats d’aquest producte, no tornar a congelar una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PREPARAT ULTRACONGELAT PER A SOPA AMB BOCINETS DE PEIX I 1,1% D’OLI D’OLIVA. Ingredients: Aigua, bocins de LLUÇ (15,5%), tomàquet concentrat, pota (5,1%) (POTA, aigua, estabilitzants: E 339 i E 450, antioxidants: E 301 i E 331), oli de gira-sol, farina de BLAT, pa ratllat (farina de BLAT, aigua, greix de palma, sal, gasificants: E450i i E500ii, emulgent: E471), ceba fregida (ceba, oli de gira-sol), midó modificat de blat de moro, sal, oli d’oliva (1,1%), all i espècies. Conté GLUTEN, PEIX i MOL.LUSCS.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 100 kcal/419 kj; Greixos: 5,6 g (dels quals, Saturats: 0,8 g); Hidrats de Carboni: 7,6 g (dels quals, Sucres: 1,8 g); Proteïnes: 4,6 g; Sal: 1,3 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5618

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits