Carn picada Beyond Meat

Carn picada Beyond Meat

Pack 300 g
Icono la Sirena Descuento
7,99 €

1kg =26,63 €

UDS

Descripció

Carn picada vegana Beyond Meat elaborada amb proteïna de pèsol. Conté 15 g de proteïna per 100 g de producte. Fes-la sevir en les receptes que més t’agradin.

Més detalls

Avantatge nutricional

Producte SENSE SOJA i SENSE GLUTEN.

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Cuinar descongelat, utilitzar en els tres dies posteriors una vegada obert. No es recomana tornar a congelar. El temps de cocció variarà depenent de l’equipament. Cuinar fins que la temperatura interna arribi als 74ºC. No es recomana coure en aigua o fregir. No consumir cru.

Conservació

Congelat: A -18ºC: 1 any des de la producció. No tornar a congelar una vegada descongelat.
Descongelat: A 0-7ºC, 10 dies després de descongelar. Consumir dins dels 3 dies posteriors una vegada obert.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

Picada Beyond Mince feta amb proteïna de pèsol. Ingredients: Aigua, proteïna de pèsol (16%), oli de colza, oli de coco, proteïna d’arròs, saboritzant, estabilitzador (metilcel·lulosa), midó de patata, extracte de poma, colorant (vermell de remolatxa), maltodextrina, extracte de magrana, sal, clorur de potassi, suc concentrat de llimona, vinagre de blat de moro, emulsionant (lecitina de gira-sol), mantega de cacau, llevat sec.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 246 kcal/1025 kj; Greixos: 17 g (dels quals, Saturats: 5,7 g); Hidrats de Carboni: 6,9 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 15 g; Sal: 0,75 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5626

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!