Bacó vegà Next

Bacó vegà Next

Caixa 200 g
Icono la Sirena Descuento
6,99 €

1kg =34,95 €

UDS

Descripció

Bacon Style Strips es el primer bacó plant based que es cuina i té el mateix sabor que el bacó fresc. És un producte que entrellaça fines capes de “carn” i “greix”, just com el bacó animal.

El paquet inclou 10 llenques de bacó vegà de textura suau i suculenta, elaborat a base de proteïnes vegetals. A punt en 3-4 minuts de cocció en la paella o amb una mica més de temps per tal d’obtenir el cruixent desitjat.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Afegir 2 cullerades d’oli a la paella i fregir-lo lentament a foc baix-mig per les dues bandes, fins que tingui la textura cruixent que t’agradi. A punt en 3-4 minuts.

Conservació

Una vegada obert, conservar refrigerat entre 3ºC y 7ºC. Mantenir refrigerat. Cuinar descongelat, utilitzar en els tres dies posteriors una vegada obert. No es recomana tornar a congelar.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

BACÓ VEGÀ. Ingredients: Aigua, proteïna de pèsol (16%), oli de colza, oli de coco, proteïna d'arròs, saboritzant, estabilitzador (Metilcel·lulosa), midó de patata, extracte de poma, colorant (vermell de remolatxa), maltodextrina, extracte de magrana, sal, clorur de potassi, suc concentrat de llimona, vinagre de blat de moro, emulsificant (lecitina de gira-sol), mantega de cacau, llevat sec.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 238 kcal/990 kj; Greixos: 17 g (dels quals, Saturats: 3 g); Hidrats de Carboni: 7 g (dels quals, Sucres: 1,2 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 1,3 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5625

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits