Tagín de gall dindi, quinoa i mill

Tagín de gall dindi, quinoa i mill

Safata 410 g
5,99 €

1kg =14,61 €

UDS

Descripció

Contracuixa de gall dindi baixa en greix guisada amb pebrot, albergínia, carbassó i bròcoli, a l’estil del tagín marroquí. Acompanyada de quinoa i mill al punt, a la manera de cuscús, però sense el gluten de la sèmola de blat.

 

Menú complet = Foodlosofía + aigua + fruita/iogurt

Més detalls

Avantatge nutricional

Sabem que per menjar sa s’ha de menjar de tot. Sabem que ens falta temps per cuinar. I sabem que organitzar-se bé és imprescindible. Aquestes 3 idees es van convertir en els nostres punts de partida i ens vam posar a cuinar… Així va néixer Foodlosofia. 

Foodlosofia = Menjar amb sentit comú: equilibrat, variat i en pocs minuts. 

Simplement bon menjar amb una gran varietat de plats que permeten organitzar el menú de la setmana, estalviant temps i guanyant en benestar. Foodlosofia: pensada per La Sirena, assaborida per tothom. 

Plat exclusiu per a la Sirena per Isma Prados.

 

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Conservació

Congelat: En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Refrigerat: Es conserva perfectament en la nevera durant 10 dies.

Preparació

Retirar el cartró i preparar sense obrir ni perforar el film.

Microones:
Producte congelat: 7-9 minuts (potencia mitja-alta 600W).
Producte refrigerat: 3-4 minuts (potencia mitja-alta 600 W).

Cassola:
Producte congelat: Introduir la safata en la cassola i portar a ebullició. Apagar el foc i esperar 2 minuts.
Producte refrigerat: posar aigua a bullir en la cassola, apagar el foc i introduir la safata. Esperar 5 minuts, retirar i servir.

En els plats caldosos, una vegada regenerats, afegir mig got d’aigua calenta. Deixar reposar 1-2 minuts abans d’obrir l’envàs.

Els temps i potències recomanats són orientatius i poden oscil·lar en funció de cada microones.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

CUIXA DE GALL DINDI MARINAT AMB ESPÈCIES TAGÍN, HORTALISSES, CIGRONS I PANSES, ACOMPANYAT DE MILL I QUINOA, CUINAT AL BUIT AMB AIGUA DE MAR. PLAT PASTEURITZAT I ULTRACONGELAT. Ingredients: Barreja d’hortalisses rostides (31%) [bròcoli, carbassó, albergínia, pebrot vermell, pebrot groc, ceba, oli de gira-sol], cuixa de gall dindi (24%), aigua de mar (10%), cigró cuit (9%), barreja de mill i quinoa cuits (8%), aigua, oli d’oliva, (2%) [panses, oli de gira-sol], espècies tagín (0,7%), midó. Pot contenir traces de GLUTEN, CRUSTACIS, OUS, PEIX, SOJA, LLET, API, MOSTASSA, SÈSAM, SULFITS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 115 kcal/483 kj; Greixos: 3 g (dels quals, Saturats: 0,8 g); Hidrats de Carboni: 11 g (dels quals, Sucres: 3,4 g); Fibra: 2,7 g; Proteïnes: 9,6 g; Sal: 0,5 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5571

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!