Bacallà guisat amb mongetes

Bacallà guisat amb mongetes

Safata 410 g
Icono la Sirena Descuento

abans 5,99 €

4,99 €

1kg =12,17 €

UDS

Descripció

Llom de bacallà al punt de sal guisat amb mongetes, cirerols i pebrot groc amb una deliciosa emulsió dels sucs de la cocció amb espècies chimichurri.

 

Per a un menú complet = Foodlosofia + aigua + fruita/iogurt.

 

Més detalls

Avantatge nutricional

Sabem que per menjar sa s’ha de menjar de tot. Sabem que ens falta temps per cuinar. I sabem que organitzar-se bé és imprescindible. Aquestes 3 idees es van convertir en els nostres punts de partida i ens vam posar a cuinar… Així va néixer Foodlosofia.

 

Foodlosofia = Menjar amb sentit comú: equilibrat, variat i en pocs minuts.

 

Simplement bon menjar amb una gran varietat de plats que permeten organitzar el menú de la setmana, estalviant temps i guanyant en benestar. Foodlosofia: pensada per La Sirena, assaborida per tothom.

 

Plat exclusiu per a la Sirena per Isma Prados.

 

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Retirar el cartró i preparar sense obrir ni perforar el film.

Microones
Producte congelat: 7-9 minuts (potencia mitja-alta 600W).
Producte refrigerat: 3-4 minuts (potencia mitja-alta 600 W). Deixar reposar de 1-2 minuts abans d’obrir.

Cassola
Producte congelat: Introduir la safata en la cassola i portar a ebullició. Apagar el foc i esperar 2 minuts.
Producte refrigerat: posar aigua a bullir en la cassola, apagar el foc i introduir la safata. Esperar 5 minuts, retirar i servir.

En els plats caldosos, una vegada regenerats, afegir mig got d’aigua calenta.

Deixar reposar 1-2 minuts abans d’obrir l’envàs.

Els temps i potències recomanats són orientatius i poden oscil·lar en funció de cada microones.

Conservació

Congelat: En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Refrigerat: Es conserva perfectament en la nevera durant 10 dies.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

GUISAT DE BACALLÀ AMB MONGETES, TOMÀQUETS I PEBROTS, CUINAT AL BUIT AMB AIGUA DE MAR. PLAT PASTEURITZAT I ULTRACONGELAT. Ingredients: BACALAO al punto de sal (31%) [BACALAO (90%), agua, sal)], mongeta blanca cuita (24%) [mongeta blanca, sal], cirerol (17%), aigua, oli d’oliva, pebrot groc rostit (7%) [pebrot groc, oli de gira-sol], aigua de mar (0,8%), fibres vegetals, espècies, all mòlt, pebre vermell dolç. Pot contenir traces de GLUTEN, CRUSTACIS, OU, SOJA, LLET, API, MOSTASSA, SULFITS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 91 kcal/381 kj; Greixos: 2,4 g (dels quals, Saturats: 0,4 g); Hidrats de Carboni: 5,2 g (dels quals, Sucres: 1,1 g); Fibra: 5,9 g; Proteïnes: 9,2 g; Sal: 0,74 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5570

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!