Filet de peix amb patata i romaní La Cocinera

Filet de peix amb patata i romaní La Cocinera

Descripció

Deliciós filet de peix amb una fina capa cruixent amb gust a patata i romaní a la part superior. Es prepara al forn en 35 minuts. Recepta inspirada en la gastronomia mediterrània.

Més detalls

Formats I Preus
Quantitat UDS

Caixa 380 g

1kg=10,50 €

3,99 €

U.
MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Forn: Preescalfar el forn fins arribar a 220ºC. Retirar l’embolcall de plàstic i col.locar la safata original sobre la reixeta, a la part central del forn. Fornejar durant 35 minuts. Gratinar si no està suficientment daurat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

PEIX, PATATA I ROMANÍ. Ingredients: Abadejo d’Alaska (Theragra chalcogramma) (52%), patata (25%), aigua, tomàquets deshidratats, oli de nabina, greix de palma, pa ratllat (farina de blat, aigua, llevat, sal), oli de gira-sol, sal, suc de llimona a partir de concentrat, romaní (0,29%), midó d’arròs, espècies (pebre).

Certificat MSC (pesca sostenible i responsable)

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 125 kcal/523 kj; Greixos: 5,8 g (dels quals, Saturats: 1,2 g); Hidrats de Carboni: 7,7 g (dels quals, Sucres: 1,1 g); Proteïnes: 9,9 g; Sal: 0,96 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5809

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!