Lluç amb pebrot tricolor

Lluç amb pebrot tricolor

Safata 300 g
3,99 €

1kg=13,30 €

UDS

Descripció

Plat preparat elaborat amb ingredients totalment frescos i saborosos a base de lluç, pebrot tricolor, oli d’oliva i gira-sol, pebre negre i sal. Presentant en un envàs apte per a microones que permet preparar-lo en pocs minuts.

Més detalls

Avantatge nutricional

El lluç té molt pocs greixos saturats. Disminuir la quantitat de greixos saturats que ingereixes pot millorar la salut del teu cor.

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Microones: Introduir el producte directament congelat en el microones a màxima potència durant 5-6 minuts aproximadament. Deixar reposar 1 minut abans del seu consum.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

Lluç (Merluccius merluccius/capensis/paradoxus/australis) 50%, barreja de pebrots tricolor 47%, barreja d’oli d’oliva i gira-sol 2 %, pebre negre i sal en proporció variable. Conté peix. Pot contenir traces de gluten, crustacis, ous, fruites seques, soja, llet, sulfits, mol·luscs, all i api.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 180,1 kcal/755,4 kj; Greixos: 14,1 g (dels quals, Saturats: 1,8 g); Hidrats de Carboni: 2,2 g (dels quals, Sucres: 2,15 g); Fibra: 0,65 g; Proteïnes: 0,95 g; Sal: 0,61 g.

Origen

Producte elaborat a Espanya. Lluç pescat al Mar d’Irlanda, Mar Cèltic/Atlàntic sud-est (FAO 47), Oceà Pacífic (FAO 87).

MAPA FAO

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5806

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!