Pannini bacon crispy Dr. Oetker

Pannini bacon crispy Dr. Oetker

Descripció

Dues cruixents baguettes amb bacó i formatge per cuinar al forn.

Més detalls

Avantatge nutricional

La farina és un dels pilars de l'alimentació. El pannini resultarà un aliment molt complet.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Unitat 250 g

1kg=11,00 €

2,75 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Forn: Preescalfar el forn durant 10-15 min. (200-225ºC). Retirar l’embolcall de plàstic i col·locar el producte sobre la safata a mitja altura del forn. Coure durant 14-15 minuts o fins que el formatge quedi fos i tingui un color daurat. En forns de ventilació assistida, coure durant 16-18 minuts (200ºC).

Consell: Per a una massa més cruixent, és millor fornejar de dalt a baix i utilitzar la reixeta del forn.

Conservació:  En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Els panninis et quedaran més cruixents si els forneges sobre la reixeta en comptes de la safata.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

BAGUETTE PANNINI BACÓ CRISPY. Informem al consumidor amb al·lèrgies i/o intoleràncies que podrà trobar tota la informació que necessiti sobre al·lèrgens i possibles traces en els envasos de cada producte.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 255 Qcal/1070 Qj; Greixos: 11 g; Hidrats de Carboni: 29 g; Proteïnes: 9,20 g.

Format

Unitat 250 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5353

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!