Pizza La Súper fina vegetal

Pizza La Súper fina vegetal

Caixa 440 g
3,99 €

1kg =9,07 €

UDS

Descripció

Pizza súper fina de verdures (albergínia, carbassó, pebrot, espàrrecs), mozzarella i formatge pròvola. Autèntica pizza italiana cuita en el forn de llenya, que proporciona una aroma i torrat exquisit a la massa.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les pizzes contenen una notable proporció d'hidrats de carboni. Aquests han d'aportar-nos gran part de l'energia necessària per a cada dia.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Escalfa el forn fins arribar a 200ºC. Retira l’embolcall de plàstic de la pizza i col·loca-la sobre la reixeta mentre s’escalfa el forn. Col·loca la reixeta, amb la pizza, a mitja altura en el forn i forneja-la aproximadament 10-12 minuts. Si el forn és d’aire, redueix el temps de cocció.

En cas de tenir la pizza descongelada, prèviament en la nevera (un màxim de 24 hores abans), redueix el temps de cocció a 7-9 minuts. No cuinar al micro.

Els temps recomanats són orientatius, poden variar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

PIZZA COBERTA AMB FORMATGE MOZZARELLA, ALBERGÍNIA ROSTIDA, CARBASSÓ ROSTIT, PEBROT ROSTIT, ESPÀRRECS I FORMATGE PRÒVOLA FUMAT AMB OLI D’OLIVA (1,5%). ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: Farina de BLAT, puré de tomàquet, FORMATGE mozzarella (13,5%), aigua, albergínia rostida (6,8%) (albergínia, oli de gira-sol, sal), carbassó rostit (6,8%)[carbassó, oli de gira-sol, sal], pebrots (6,8%) [pebrots, oli de gira-sol, sal], FORMATGE pròvola fumat (3,5%), polpa de tomàquet, espàrrecs (2%), oli d’oliva (1,5%), sal, dextrosa, farina de BLAT maltada, llevat, orenga deshidratat. Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX, SOJA i/o els seus derivats.

Elaborat amb blat, formatge Mozzarella, formatge Provola, albergínia, carbassó i pebrots procedent de la UE i espàrrecs procedents de fora de la UE.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 196 Qcal/824 Qj; Greixos: 7,5 g (dels quals, Saturats: 3 g); Hidrats de Carboni: 23 g (dels quals, Sucres: 3,9 g); Proteïnes: 7,8 g; Sal: 1,1 g.

Origen

Fabricat a Itàlia

Format

Unitat 440 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5325

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits