Pizza Ristorante Mozzarella Dr.Oetker

Pizza Ristorante Mozzarella Dr.Oetker

Unitat 335 g
3,39 €

1kg=10,12 €

UDS

Descripció

Pizza amb una combinació de suau mozzarella fresca i salsa pesto feta d’alfàbrega. Té un sabor suau, amb un toc especial irresistible pels que busquen l’autèntic sabor de pizzeria.

Més detalls

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Forn: Preescalfar el forn, a dalt i a baix, durant 15 minuts a 220ºC. Retirar l’embolcall de plàstic. Col·locar el producte sobre la reixeta en la part inferior del forn. Fornejar durant 10-12 minuts, fins que el formatge quedi fos i tinguin un color daurat.

En forns de ventilació assistida, fornejar durant 9-10 minuts.

Temps aproximats, depenen del tipus de forn utilitzat.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

PIZZA MOZZARELLA. Ingredients: Farina de BLAT, (21%) tomàquets tamisats, (21%) FORMATGE MOZZARELLA, (8,3%) cirerols, oli refinat de nabina, FORMATGE EDAM, aigua, llevat, alfàbrega, sal, sucre, julivert, espinacs, midó modificat, all, suc de llimona, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), maltodextrina, pebre de Caiena, caramel. Conté LLET, GLUTEN i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 251 kcal/1048 kj; Greixos: 13 g (dels quals, Saturats: 4,4 g); Hidrats de Carboni: 23 g (dels quals, Sucres: 2,7 g); Proteïnes: 10 g; Sal: 0,98 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5553

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!