Pizza Ristorante Mozzarella Dr.Oetker

Pizza Ristorante Mozzarella Dr.Oetker

Unitat 335 g
3,39 €

1kg =10,12 €

UDS

Descripció

Pizza amb una combinació de suau mozzarella fresca i salsa pesto feta d’alfàbrega. Té un sabor suau, amb un toc especial irresistible pels que busquen l’autèntic sabor de pizzeria.

Més detalls

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Forn: Preescalfar el forn, a dalt i a baix, durant 15 minuts a 220ºC. Retirar l’embolcall de plàstic. Col·locar el producte sobre la reixeta en la part inferior del forn. Fornejar durant 10-12 minuts, fins que el formatge quedi fos i tinguin un color daurat.

En forns de ventilació assistida, fornejar durant 9-10 minuts.

Temps aproximats, depenen del tipus de forn utilitzat.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

PIZZA MOZZARELLA. Ingredients: Farina de BLAT, (21%) tomàquets tamisats, (21%) FORMATGE MOZZARELLA, (8,3%) cirerols, oli refinat de nabina, FORMATGE EDAM, aigua, llevat, alfàbrega, sal, sucre, julivert, espinacs, midó modificat, all, suc de llimona, pebre negre, hidrolitzat de proteïna vegetal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), maltodextrina, pebre de Caiena, caramel. Conté LLET, GLUTEN i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 251 kcal/1048 kj; Greixos: 13 g (dels quals, Saturats: 4,4 g); Hidrats de Carboni: 23 g (dels quals, Sucres: 2,7 g); Proteïnes: 10 g; Sal: 0,98 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5553

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!