Pizza Allegria

Pizza Allegria

Unitat 360 g
Icono la Sirena Descuento
3,99 €

1kg =11,08 €

UDS

Descripció

Pizza de massa cruixent, cuinada al forn de llenya, amb una recepta a base de formatge parmigiano reggiano, ceba vermella, espinacs, alfàbrega i tomàquet.

 

Pizza rica en història i regionalitat amb la presència de formatge parmesà dur i assaonat, produït a les províncies de Parma i de Reggio Emilia. A la bonica regió de Liguria, neix el pesto d’alfàbrega, una salsa freda sinònim i símbol de Gènova i Liguria. La pizza de verdures i pesto entrega un sabor fresc, on les verdures a la graella conserven el gust i potencien el sabor. Els flocs de parmesà completen el sabor d’una pizza fresca, saborosa i d’òptima textura.

 

Més detalls

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Forn: Escalfa el forn fins arribar a 200ºC. Retirar embolcall de plàstic de la pizza i col.loca-la sobre la reixeta del forn mentres s’escalfa el forn. Col.loca la reixeta amb la pizza a mitja altura del forn i forneja-la aproximadament 10-12 minuts. Si el forn és d’aire, redueix el temps de cocció.

En cas de tenir la pizza descongelada prèviament a la nevera (un màxim de 24 hores abans), redueix el temps de cocció a 6-8 minuts.

Els temps recomanats són orientatius, poden variar en funció de cada forn.

No cuinar en el microones.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

PIZZA AMB TOMÀQUETS SEMIDESHIDRATATS, FORMATGE PARMIGIANO REGGIANO, ESPINACS I SALSA PESTO (5,5 %) ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Massa (56%): farina de BLAT, aigua, oli d'oliva verge extra, oli de gira-sol, sal, llevat desactivat (conté BLAT), llevat, enzims (conté BLAT). Guarnició (44%): moll de tomàquet (13%)*, ceba vermella rostida (7%)*, tomàquets semi deshidratats (6 %)*, FORMATGE Parmigiano Reggiano DOP (6%)*, espinacs (3,4 %)*, puré de tomàquet (1,7 %)*, aigua, preparació a base d'alfàbrega (1,2 %)* [alfàbrega (63 %), oli de gira-sol, corrector d'acidesa (àcid ascòrbic)], oli d'oliva verge extra, alfàbrega (0,82 %)*, FORMATGE ricotta [sèrum de LLET pasteuritzada, NATA pasteuritzada, LLET pasteuritzada, sal, corrector d'acidesa (àcid cítric)], oli d'oliva, midó modificat, verdures deshidratades [ceba, pastanaga, porro, API], all, extracte de llevat, pinyons, sal, midó modificat. AUTORITZACIÓ CONSORCI PARMIGIANO REGGIANO. *Percentatges expressats sobre el producte final. Pot contenir traces de SOJA i/o derivats.

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 230 kcal/968 kj; Greixos: 7,6 g (dels quals, Saturats: 1,8 g); Hidrats de Carboni: 32 g (dels quals, Sucres: 2,8 g); Proteïnes: 7,5 g; Sal: 1,4 g.

Origen

Fabricat a Itàlia
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5526

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!