Filet de salmó

Filet de salmó

Descripció

Quatre saborosos filets ultracongelats extrets del millor salmó de Noruega, envasats individualment dins de la bossa. Ideals per preparar a la planxa, al forn o a la papillota.

Més detalls

Avantatge nutricional

El salmó conté iode (imprescindible per al funcionament de la glàndula tiroides) i vitamina B12 (necessària per a la construcció del sistema nerviós central i dels glòbuls vermells).

Formats I Preus
Quantitat UDS

Bosa 400 g

1kg=27,48 €

10,99 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Retirar la bossa de plàstic i descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic. També es pot submergir en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdi la textura de congelat. Producte ideal per cuinar a la planxa, al forn o a la papillota.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

FILETS DE SALMÓ ULTRACONGELATS. Salmo salar. Pot contenir traces de mostassa i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 226 kcal/941 kj; Greixos: 16 g (dels quals, Saturats: 3,4 g); Hidrats de Carboni: 0,5 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,08 g.

Origen

Criat a Noruega

MAPA FAO

Format

Bosa 400 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0581

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Filet de salmó amb mix d’arròs blanc i...
    Dificultat Mitja
    20 min
    Primer plat
    286 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!