Filets de salmó Premium

Filets de salmó Premium

Pack 4u 400 g
13,99 €

1kg =34,98 €

UDS

Descripció

4 filets de salmó Noruec de primeríssima qualitat, especialment indicats per a aquells a qui no els agrada el peix cru, ja que es cuinen en 1 minut (literal) a la planxa quedant completament cuit al centre.

Vénen sense pell i sense espines, així que el sabor és més suau i no desenvolupa textura gelatinosa. A més, es poden descongelar individualment en qüestió de 5 minuts, així que són un excel·lent fons de “arma-fred” davant de qualsevol imprevist.

Estaràs d'acord que els FILETS DE SALMÓ NOROC PREMIUM de la Sirena són excel·lents per a nens, així que un cop cuinats pots incloure'ls fàcilment esmicolats en amanides de pasta, amanides de patata i tot tipus de plats freds.

Cuina'ls al forn, a la planxa... o com més t'agradi.

Més detalls

Avantatge nutricional

Un dels aspectes menys comentats de l'excel·lent composició de greixos del salmó és el seu efecte energètic: Els greixos, a diferència dels hidrats de carboni, aporten energia a l'organisme al llarg de moltes hores, ja que la seva digestió és més lenta.

Així, a l'hora de compondre menús que, com en el cas dels nens o esportistes, hagin de ser necessàriament saciants i calòrics, combina l'energia de carbohidrats (pasta, patates, arròs, cereals), amb greixos saludables dels tres tipus: Om3ga de peixos, Om6ga de fruits secs, llavors i olis vegetals. L'Om9ga, és clar, de l'oli d'oliva verge extra.

  

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. També es pot descongelar submergint el producte en aigua freda, amb el seu envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdi la textura de congelat. Cuinar la recepta al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

FILETS DE SALMÓ ULTRACONGELATS. Salmo salar. 

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 170 kcal/710 kj; Greixos: 10 g (dels quals, Saturats: 0,7 g; Monoinsaturats: 2,8g; Poliinsaturats: 1,7 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,08 g. La quantitat d'Omega 3 és de 900 mg.

Origen

Criat a Noruega

Format

Bossa 400 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0581

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits