Lloms de bacallà al punt de sal Premium

Lloms de bacallà al punt de sal Premium

Pack 4 x 125 g
12,99 €

1kg =25,98 €

UDS

Descripció

Des de les fredes i cristal·lines aigües d’Islàndia ens arriben aquests deliciosos lloms de bacallà amb pell al punt de sal, de l’espècie Gadus morhua, la més valorada.

 

El bacallà es processa i congela en origen d’acord amb els estàndards més elevats de qualitat. És per aquest motiu que el peix d’Islàndia es apreciat en tot el món.

 

 

Aquest producte procedeix d’una pesquera certificada de manera independent que compleix amb els estàndards de MSC per a la pesca ben gestionada i sostenible.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Submergeix el producte en aigua freda, amb el mateix envàs de plàstic, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé retira l’envàs i descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Preparació: Pots cuinar el producte de les maneres que et suggerim:

Guisats i cassola: Cuina els ingredients que acompanyen al bacallà segons la recepta. Quan faltin 4-5 minuts per finalitzar-la, abaixa el foc i incorpora els lloms de bacallà. Cuina a foc molt lent fins que es torni completament blanc i les seves llenques es separin lleugerament. Deixar reposar la cassola 2 minuts fora del foc per assegurar el punt de cocció intern.

Forn: Cuina els ingredients que acompanyen el bacallà. Incorpora el bacallà en l’últim moment a molt baixa temperatura (forn parat) i deixa-ho cuinar 4-6 minuts, fins que es torni completament blanc i les seves llenques es separin lleugerament. Deixa reposar 2 minuts fora del forn abans de servir per assegurar el punt de cocció intern.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

150-200 g

Truc

Confita el bacallà amb oli d’oliva amb aroma d’all i acompanya’l d’una ració de verdures. Tindràs un fantàstic segon plat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE BACALLÀ AMB PELL AL PUNT DE SAL ULTRACONGELATS. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ, aigua i sal.



(*) Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energético: 48 kcal/204 kj; Grasas: 0 g (de las cuales, Saturadas: 0 g); Hidratos de Carbono: 0 g (de los cuales, Azúcares: 0 g); Proteínas: 12 g; Sal: 1,80 g.

Origen

Islàndia. Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27. Divisió Va: Fons d’Islàndia).


MAPA FAO

Arts de pesca

Sedenys i hams.

Format

Pack 4u x 125 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0399

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
He llegit la Política privacitat