Lloms bacallà MSC al punt de sal Premium

Lloms bacallà MSC al punt de sal Premium

Pack 4 x 125 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
14,99 €

1kg =29,98 €

UDS

Descripció

4 lloms de bacallà congelat, procedent de les gèlides aigües d'Islàndia, de pesca sostenible i certificada amb el segell MSC, la millor manera de contribuir a la sostenibilitat dels caladors naturals per les arts de pesca. És precisament aquest hàbitat tan fred el que fa que als nostres lloms tiguin una textura ferma, alhora que un sabor delicat i genuí.

D'aquí el millor Bacallà, i d'ell, només els lloms superiors més gruixuts i en porcions sempre regulars que pots utilitzar individualment i descongelar de manera segura en qüestió de minuts (consulta la manera de fer servir).

Pel que fa a cocció, un parell de consells:

  • El bacallà necessita coccions mooolt suaus, ni tan sols necessita bullir, sinó cuinar-se a foc lent sempre. Així, quan ho afegeixis a cassoles amb salsa deixa-ho cuinar mínim dos minuts i aparta la cassola del foc perquè s'acabi de coure al punt.
  • Per a cassola, guisats i salses no salis els altres ingredients, salses, vins o guisats. Espera que el bacallà estigui cuinat a dins i llavors, si ho consideres, corregeix de sal.

Aquest bacallà és ideal per a qualsevol tipus de recepta. Al pil pil, a la biscaina, amb tomàquet... a gaudir-ho!

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà és un peix pobre en greixos i en hidrats de carboni, així que no aporta gaire energia, i la que aporta ho fa en forma de proteïnes d'alt valor biològic, de les quals, a més, té un alt nivell.

El repte del bacallà és el control de la sal. No afegeixis sal als plats que hagis de cuinar amb bacallà, així el bacallà passarà gran part de la seva sal als altres ingredients i així podrem controlar els seus nivells. De fet, un llom de bacallà conté 2,25g de sal, que equival al 45% de les nostres necessitats diàries (5g de sal/dia ingesta diària recomanada AECOSAN)

Així, aquelles persones que tinguin contraindicada la sal a causa d'hipertensió, retenció de líquids o altres diagnòstics poden seguir gaudint dels avantatges nutricionals del bacallà, però han d'escollir-lo sense salar, com els nostres exquisits LLOM DE BACALLÀ MSC PREMIUM

Informació sobre promocions

Aquest producte està en PROMOCIÓ -50% a la 2ª unitat combinable amb:

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Descongelació

Submergeix el producte en aigua freda, amb el mateix envàs de plàstic, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé retira l’envàs i descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Preparació

Pots cuinar el producte de les maneres que et suggerim:

Guisats i cassola: Cuina els ingredients que acompanyen al bacallà segons la recepta. Quan faltin 4-5 minuts per finalitzar-la, abaixa el foc i incorpora els lloms de bacallà. Cuina a foc molt lent fins que es torni completament blanc i les seves llenques es separin lleugerament. Deixar reposar la cassola 2 minuts fora del foc per assegurar el punt de cocció intern.

Forn: Cuina els ingredients que acompanyen el bacallà. Incorpora el bacallà en l’últim moment a molt baixa temperatura (forn parat) i deixa-ho cuinar 4-6 minuts, fins que es torni completament blanc i les seves llenques es separin lleugerament. Deixa reposar 2 minuts fora del forn abans de servir per assegurar el punt de cocció intern.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador (a -18ºC): Veure data de consum preferent.
No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

150-200 g

Truc

Confita el bacallà amb oli d’oliva amb aroma d’all i acompanya’l d’una ració de verdures. Tindràs un fantàstic segon plat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE BACALLÀ AMB PELL AL PUNT DE SAL ULTRACONGELATS. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ, aigua i sal.

Sense espines. Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.
 

Informació nutricional per 100g

Valor Energético: 48 kcal/204 kj; Grasas: 0 g (de las cuales, Saturadas: 0 g); Hidratos de Carbono: 0 g (de los cuales, Azúcares: 0 g); Proteínas: 12 g; Sal: 1,80 g.

Origen

Islàndia. Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27. Divisió Va: Fons d’Islàndia).
MAPA FAO

Arts de pesca

Sedenys i hams.

Format

Pack 4u x 125 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0399

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits