Porcions de bacallà al punt de sal MSC

Porcions de bacallà al punt de sal MSC

Pack 360 g
6,99 €

1kg =19,42 €

UDS

Descripció

Saboroses porcions de filet de bacallà lleugerament macerades amb sal i a punt per cuinar. Producte congelat una única vegada en origen, mantenint totes les seves propietats i màxima qualitat. Ideal per farcits o per fregir.

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat del MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. www.msc.org/es

 

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

Alt contingut de proteïnes i d’Omega-3

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Descongela les porcions en un recipient amb reixeta a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Elaboració: Cuina les porcions de les maneres que et suggerim:

Planxa: Asseca bé les porcions una vegada descongelades. Escalfa una planxa a foc fort i daura-les sobre un rajolí d'oli d'oliva 1 minut per cada costat, girant-les només 1 cop. Estaran cuites quan estiguin completament blanques al centre.

Cassola: Afegeix les porcions de bacallà descongelades en els darrers minuts de la cocció de la resta d'ingredients, a foc lent. Espera 3-4 minuts i comprova la cocció punxant al centre amb la punta d'un ganivet. Si han canviat de color a blanc, estan a punt.

Forn: Escalfa el forn a 200 ºC. Un cop calent, cuina els altres ingredients (verdures, patates, etc.). Quan estiguin llestos, afegeix-hi el peix i cuina-ho 4-5 minuts més. Punxa al centre, si surt sec, el peix ja està.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Truc

Tens una infinitat de receptes per preparar aquestes porcions de bacallà: al forn, en guisats, a la planxa…
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

PORCIONS DE FILET DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELADES. PRODUCTE DE LA PESCA TRANSFORMAT. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ (PEIX), aigua, sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 48 kcal/204 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 12 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia i de les Fèroe).

MAPA FAO

Arts de pesca

Xarxes d’arrossegament, de fons i similars, sedals i hams.

Format

Pack 360 g

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

19.42

Codi de producte

0329

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits