Llom de lluç austral MSC Premium

Llom de lluç austral MSC Premium

Pack 4 un
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
14,99 €

1kg =25,84 €

UDS

Descripció

4 lloms de lluç generosos (140g), sempre regulars. De textura ferma i sedosa, a les cases gruixudes, que indiquen, sens dubte, que es tracta només de centres de llom, la part més gruixuda i valorada del lluç.

Austral es refereix a la seva zona de captura, a les gèlides aigües del Cercle Polar Antàrtic, que es mantenen verges amb estrictes controls de captura i de parada biològica per a la seva reproducció, d'aquí la seva certificació amb homologacions de sostenibilitat pesqueres internacionals (MSC Marine steawardship council, pesca sostenible certificada).

Et presentem els nostres LLOM DE LLUÇ AUSTRAL PREMIUM en pràctics envasos individuals al buit per descongelar només les porcions que consumeixis i, a més, els pots descongelar ràpidament submergint-los en aigua corrent en el seu propi envàs en menys de 10 minuts.

Més detalls

Avantatge nutricional

El lluç pertany a la família dels peixos blancs o magres, que, a diferència dels peixos blaus, tenen menys d'un 3% en greix. A més, com que no conté hidrats de carboni apreciables, la seva aportació energètica és baixa. Destaca per ser font de proteïnes d'alt valor biològic i aportar nivells considerables de vitamina B12 (cobalamina) que té un paper essencial en la formació de glòbuls vermells, el metabolisme cel·lular, la funció nerviosa i la producció d'ADN. Una ració de lluç cobreix el 80% de les necessitats diàries per a persones de mitjana edat que practiquen exercici físic moderat.

Informació sobre promocions

Aquest producte està en PROMOCIÓ -30% a la 2ª unitat combinable amb (s'aplica al producte de menor import):

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Submergeix en aigua freda amb el mateix envàs de plàstic, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé, retira l'envàs i descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Preparació. Cuina el producte de les maneres que et suggerim:

Planxa: Asseca bé els lloms una vegada descongelats. Escalfa una planxa a foc fort, sala i daura els lloms sobre un raig d'oli d'oliva, 1 minut per cada costat girant-los només 1 vegada. Estaran cuits quan estiguin completament blancs en el centre.

Cassola: Afegeix els lloms descongelats en els últims minuts de la cocció de la resta d'ingredients, a foc lent. Espera 3-4 minuts i comprova la cocció punxant-los en el centre amb la punta d'un ganivet. Si han canviat de color a blanc mat, ja estaran a punt.

Vapor: Escalfa l'aigua fins a bullir. Col·loca el llom de lluç en la cistella perforada de la teva olla per a cuinar al vapor. Cuina’l tapat 2-3 minuts, fins que s'hagi tornat completament blanc.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE LLUÇ AUSTRAL AMB PELL ULTRACONGELATS. Merluccius australis. Ingredients: LLUÇ austral.

Ens esforcem per tal que les nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 67 kcal/283 kj; Greixos: 0,3 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 0,23 g.

Origen

Capturat a l’Oceà Pacífic Sud-Oriental (FAO 87). Lloc d’origen: Xile.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament

Format

Pack 4 un

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0513

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits