Còctel de marisc

Còctel de marisc

Safata 380 g
5,99 €

1kg =15,76 €

UDS

Descripció

Còctel de marisc a base de sumiri, rodanxes de canana gegant, musclo, llagostí, ceba trossejada, pebrot vermell i verd, i olives verdes i negres. Només l’hauràs de descongelar i ja estarà a punt. Pots amanir-lo amb una vinagreta o amb la salsa desitjada o barrejar-lo amb altres amanides.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Submergeix en aigua freda el còctel de marisc amb el mateix envàs de plàstic, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé retira l’envàs i descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera.

Preparació: Amaneix amb la vinagreta o salsa desitjada i ja estarà a punt per consumir.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

CÒCTEL DE MARISC. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: SURIMI [surimi (50%) (PEIX, estabilitzants (sorbitols, difosfats, trifosfats, polifosfats)), aigua, clara d’OU pasteuritzada, midó de blat sense gluten, CRANC (3%), aroma (conté CRUSTACIS), oli de nabina, sucre, sal, midó modificat de patata, potenciadors del gust (glutamat de monosodi, 5’-ribonucleòtids de disodi), estabilitzant (carragàhens), colorants (extracte de pebre vermell, àcid carmínic)], rodanxa de CANANA GEGANT del Pacífic cuit (21%) [CANANA GEGANT, aigua, sal, correctius de l’acidesa (àcid cítric, citrats de sodi)], MUSCLO de Xile cuit (13%), LLAGOSTÍ vannamei cuit pelat (11%) [LLAGOSTÍ, sal, antioxidant (metabiSULFIT sòdic)], ceba trossejada, pebrot vermell, oliva verda, oliva negra, pebrot verd. Pot contenir traces de SOJA i/o els seus derivats.

Canana gegant (Dosidicus gigas)
Musclo de Xile (Mytilus chilensis)

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 94 kcal/395 kj; Greixos: 3,1 g (dels quals, Saturats: 0,6 g); Hidrats de Carboni: 3,4 g (dels quals, Sucres: 1,6 g); Proteïnes: 13 g; Sal: 0,99 g.

Origen

Pacífic sud-oriental (FAO 87).

Art de pesca

Sedals i hams
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1943

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits