Llom de lluç europeu

Llom de lluç europeu

Pack 3 u 375 g
11,99 €

1kg =31,97 €

UDS

Descripció

Tres lloms de lluç europeu amb pell congelats immediatament després de la seva captura i elaboració, per tal que mantinguin tots els seus nutrients i frescor quan arribin a la teva taula.

Aquest lluç es captura amb hams, obtenint així un producte íntegre, que manté totes les seves característiques organolèptiques. A més, com va envasat al buit, permet una descongelació ràpida.

Més detalls

Avantatge nutricional

El lluç europeu té un alt contingut de proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: submergeix en aigua freda el producte amb el seu envàs, sense punxar-lo ni obrir-lo, fins que perdi la textura de congelat. O bé retira l’envàs i descongela el producte en la nevera, en un recipient amb reixeta tapat per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Preparació:

Suggeriments de cocció:

Planxa: Asseca bé el peix una vegada descongelat. Escalfa una planxa a foc fort, sala el peix i daura’l sobre un raig d’oli 1 minut per cada costat, girant-lo només 1 vegada. Estarà cuit quan estigui completament blanc per la part central.

Cassola: Una vegada descongelat, afegeix el peix en els últims minuts de la cocció de la resta d’ingredients. Cuina a foc lent 2-3 minuts i comprova la cocció punxant-lo en el centre amb la punta d’un ganivet. Si ha canviat de color blanc a mate, ja estarà a punt.

Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Una vegada calent, cuina la guarnició desitjada (verdures, patates, etc). Quan estigui a punt, afegeix el peix descongelat i cuina uns 3-4 minuts més. Punxa el centre i, si surt sec, el peix ja estarà a punt.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE LLUÇ EUROPEU AMB PELL CONGELATS. Ingredients: Llom de LLUÇ europeu (Merluccius merluccius). Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 83 kcal/350 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0,6 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,41 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27). Subzona II: Mar de Noruega, Spitzberg i illa dels Ossos. Subzona VI: Rockall, costa nord-oest d’Escòcia i Irlanda del Nord. Subzona VII: Mar d’Irlanda

MAPA FAO

Art de pesca

Palangre
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0490

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits