Filet de sardina

Filet de sardina

Bossa 500 g
3,99 €

1kg =7,98 €

UDS

Descripció

Prepara’ls com més t'agradin i gaudeix amb aquests filets de sardina de l'intens sabor del peix blau.

Més detalls

Avantatge nutricional

El peix blau destaca per contenir molta més vitamina D que la resta de peixos.

  SUGGERIMENT! Ideal per complementar amb:
MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

250 g

Truc

Per fer-los en escabetx, un cop descongelats els filets, salpebra'ls, enfarina'ls i fregeix-los. Treu l’oli i, a la mateixa paella, fregeix-hi uns alls sencers, ceba juliana, farigola i llorer. Quan la ceba sigui transparent, afegeix-hi el pebre vermell dolç i un bon raig de vinagre. Torna-hi a posar els filets de sardina i ja ho tens a punt.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

FILETS DE SARDINA ULTRACONGELATS. Sardina pilchardus. Pot contenir traces d’altres PEIXOS, MOL.LUSCS, CRUSTACIS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 242 kcal/249 kj; Greixos: 17 g (dels quals, Saturats: 6,1 g); Hidrats de Carboni: 4,4 g (dels quals, Sucres: <0,5 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,38 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Centre Oriental (FAO 34).

MAPA FAO

Arts de pesca

Llinyes i hams
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0572

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!