Lloms de salmó amb pell

Lloms de salmó amb pell

Pack 2 x 150g
7,99 €

1kg =26,63 €

UDS

Descripció

Dos lloms de salmó amb pell d’origen Noruega. La pell aporta més consistència per a l’elaboració. Si els descongeles submergint-los en aigua freda amb el mateix envàs, els tindràs a punt per cuinar-los en pocs minuts.

Més detalls

Avantatge nutricional

El salmó té un alt contingut d’omega-3. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Per poder utilitzar aquest producte de forma més ràpida, submergeix-lo en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. Així el tindràs a punt per cuinar-lo al moment.

També pots descongelar els lloms en la nevera, en un recipient amb reixeta per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elabora la recepta al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

LLOMS DE SALMÓ AMB PELL ULTRACONGELATS. Salmo salar.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 224 kcal/932 kj; Greixos: 16 g (dels quals, Saturats: 2,1 g; Monoinsaturats: 8,1 g; Poliinsaturats: 4,8 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 0,09 g. La quantitat d’Omega-3 és de 1050 mg.

Origen

De cria a Noruega.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0576

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!