Filet de lluç del cap sense pell

Filet de lluç del cap sense pell

Bossa 450 g
3,99 €

1kg =8,87 €

UDS

Descripció

Filets de lluç de carn blanca, textura suau i sense pell, ultracongelats en alta mar. Si afegeixes una guarnició de verdures, tindràs un àpat complet.

Més detalls

Avantatge nutricional

El lluç del cap té un alt contingut en proteïnes i un baix contingut en greixos saturats. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Descongela els filets de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina’ls al teu gust.

Per cuinar al vapor, bullits o al forn, els pots fer servir directament congelats. Si afegeixes una guarnició de verdures, tindràs un àpat complet.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

FILETS DE LLUÇ DEL CAP SENSE PELL ULTRACONGELATS. Merluccius capensis/ Merluccius paradoxus. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 77 kcal/326 kj; Greixos: 1 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 17 g; Sal: 0,3 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Sud-Oriental (FAO 47).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament
més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

9.86

Codi de producte

0557

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!