Cuetes de bacallà al punt de sal

Cuetes de bacallà al punt de sal

Descripció

Cuetes de bacallà al punt de sal amb pell. Són ideals per arrebossar.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna i omega-3. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

 

Formats I Preus
Quantitat UDS

Bossa 425 g

1kg=9,39 €

3,99 €

U.
MODE D'ÚS MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES MostrarAmagar

Ingredients

CUETES DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELADES. Ingredients: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 57 kcal/240 kj; Greixos: 0,5 g (dels quals, Saturats: 0,1 g; Monoinsaturats: 0,1 g; Poliinsaturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 13 g; Sal: 1,8 g. La quantitat d’omega-3 per 100 g és de 188 mg.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-Est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia). Pot procedir d’altres zones de captura properes.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, xarxes de fons, sedals i hams.
més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

9.39

Codi de producte

0347

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!